Història
Ja fa 45 anys es va construir la casa, gràcies a l’empenta i la il·lusió desinteressades d’uns quants fidels de l’Opus Dei, cooperadors i amics que es proposaven oferir una seu on tenir moltes activitats formatives segons els ensenyaments de sant Josepmaria Escrivà de Balaguer.

La finca ha resultat molt adequada per als objectius que es pretenen. Milers i milers de persones han pogut aprofundir en la seva vida cristiana en el seu encontre personal amb Déu, i millorar en el seu afany de donar-se als altres i evangelitzador.

Descripció
La seva construcció és sòbria i funcional, però ofereix un ambient acollidor i familiar. Té una sala d’estar amb vistes a Montserrat i les vinyes de l’Alt Penedès, una petita biblioteca amb taules acollidores, menjador, cuina i habitacions individuals, amb l’espai ben aprofitat. Compta amb una capella on hi caben 35 persones. A més, a l’exterior disposa d’espai per passejar, un porxo ample amb bona vista, i instal·lacions esportives: una pista poliesportiva (tenis, futbol-sala i bàsquet), pista de botxes i una piscina amb un petit vestidor. També té places de pàrking.